Коли потрібно міняти амортизатори Ford?

Коли потрібно міняти амортизатори Ford?

Коли потрібно міняти амортизатори Ford?

Події
30 червня 2022 15:11

Амортизатор відповідає за плавність ходу транспортного засобу. Це досягається шляхом поглинання ударів під час руху. Установлюється елемент на кожне колесо. Завдяки своїй функції запчастина забезпечує безпеку та комфортність під час руху. Особливо це відчувається на бездоріжжі.

Поїздок з несправними амортизаторами краще уникати через непередбачуваність поведінки машини. У будь-який момент, чи то різкий поворот або інший маневр, транспортний засіб може бути викинутий на зустрічну смугу. Для уникнення небезпечних ситуацій у поїздці рекомендується вчасно купити амортизатори Форд в Україні та замінити їх. Як правило, виробники гарантують їх експлуатацію до 70 тис. км пробігу. Проте часто потрібна заміна деталі набагато раніше. Цьому сприяють: агресивний стиль водіння, стан дорожнього покриття, якість витратних матеріалів і монтажу. Своєчасна заміна амортизаторів Форд — найкраща гарантія безпеки водія та пасажирів під час поїздки.

Ключові ознаки несправності амортизаторів

Досвідчені водії завжди виявляють момент, коли потрібна заміна амортизаторів. Про це сигналізує сам автомобіль. До основних ознак належать:

  • розгойдування та крен, що з'явилися під час маневрів;
  • відхилення кузова назад при спробі збільшити швидкість;
  • вібрація керма на рівній дорозі;
  • збільшення гальмівного шляху;
  • поява сторонніх звуків — скрегіт, грюкіт;
  • зношення покришок, яке відбувається нерівномірно і раніше гарантованого терміну;
  • витікання гідравлічної рідини;
  • зростання чутливості наїзду на ями та вибоїни;
  • просідання авто при виконанні гальмування та ін.

У разі появи хоча б однієї ознаки рекомендується не відкладати візит до СТО.

Поломки амортизаторів Форд пов'язані в основному зі збоями в роботі інших деталей, наприклад, клапанної системи та сальників. Головними причинами, що призводять до передчасного виходу з ладу запчастини, є:

  1. Старіння амортизаційної олії/рідини.
  2. Деформація пластин клапанів.
  3. Ушкодження сальника.
  4. Несправність сайлентблоків.
  5. Корозія на штоку.

Де придбати амортизатори Ford?

Придбати оригінальні або аналогові амортизатори високої якості можна в інтернет-магазині «УкрПартс», перейшовши за посиланням. Для швидкого пошуку деталей застосовуйте фільтри. Для цього необхідно ввести основні характеристики транспортного засобу: бренд, рік випуску та модель авто, а також тип і об'єм двигуна. На сторінці відобразяться амортизатори, що відповідають вимогам. Другий варіант передбачає пошук за VIN-кодом (номером деталі) у каталозі. У разі сумнівів телефонуйте нашим менеджерам. Вони проконсультують за кожною позицією, допоможуть підібрати відповідні за якістю та вартістю амортизатори на Форд і оформлять замовлення.

Для комфорту клієнтів передбачені декілька варіантів оплати. Для киян доступна послуга кур'єрської доставки та оплати готівкою. До інших регіонів замовлений товар надсилається в обумовлені терміни поштовими перевізниками. Не нехтуйте своєю безпекою, вчасно купуйте і проводьте заміну амортизаторів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах