Що з людьми, які постраждали від ракетного удару в Дніпрі

Що з людьми, які постраждали від ракетного удару в Дніпрі

Що з людьми, які постраждали від ракетного удару в Дніпрі - фото: vchasnoua.com

Події
29 червня 2022 17:39

У вівторок, 28 червня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру. Поранення отримали семеро людей. Серед постраждалих є шестирічний хлопчик. Його зачепило скло від розбитої вибухом шибки.

Як повідомив заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олексій Григорук, двоє поранених знаходяться у стаціонарі лікарні. Зараз вони мають стан середньої важкості та перебувають під цілодобовим наглядом лікарів. Загрози їх життю немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще п'ятеро людей також звернулися до лікарів. Вони отримали мінно-вибухові травми, акубаротравми, забій голови й грудної клітини тощо. Травми легкі. Переломів кінцівок немає.

За словами Олексія Григорука, у 6-річного хлопчика посічені склом тулуб, кінцівки й трохи лице. Він не потребує ні стаціонарного, ні хірургічного втручання.

Нагадаємо, що що вчора сталася масова ворожа атака по Дніпропетровській області. Зранку стало відомо, що під завалами автотранспортного підприємства, куди влучила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих. Ними виявилися генеральний директор підприємства та головний бухгалтер, які в момент повітряної тривоги були на горі будівлі у своїх кабінетах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах