Мер Дніпра розповів нові подробиці ракетного удару по СТО

Мер Дніпра розповів нові подробиці ракетного удару по СТО

Мер Дніпра розповів нові подробиці ракетного удару по СТО - фото: dnepr.express

Події
29 червня 2022 14:34

Вчора, 28 червня, ворог атакував ракетами місто Дніпро. Одна з ракет влучила в автотранспортне підприємство. Там під завалами знайшли двох загиблих  – чоловіка та жінку.

Мер Дніпра Борис Філатов відвідав підприємство і повідомив, що загиблими виявилися гендиректор підприємства та головний бухгалтер.

 – У нас двоє загиблих та п'ятеро людей у лікарні з баротравмами, осколковими пораненнями, контузіями. Загинув генеральний директор підприємства та головний бухгалтер, які в момент повітряної тривоги були на горі будівлі у своїх кабінетах. Вони знехтували технікою безпеки та не спустилися хоча б на перший поверх, як інші співробітники,  – розповів Борис Філатов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, росіяни кажуть, що на території СТО ремонтували військову техніку. Однак там лагодили тільки автомобілі мирних людей.

Міська рада наразі узгоджує компенсаційні заходи для людей, які постраждали від ракетного обстрілу  – зокрема підприємцям. Мер Дніпра вкотре закликав містян не нехтувати повітряними тривогами та спускатися в укриття.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах