У прокуратурі показали наслідки ракетних ударів по Дніпру

У прокуратурі показали наслідки ракетних ударів по Дніпру -

У прокуратурі показали наслідки ракетних ударів по Дніпру - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
29 червня 2022 12:48

Учора, 28 червня, окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

За даними слідства, внаслідок ракетного удару зруйновані промислове та транспортне підприємства. Пошкоджено залізничну інфраструктуру, 60 приватних житлових будинків та понад 30 автомобілів, які знаходились на території станції технічного обслуговування. На цій території не було ніяких військових обєктів, розповіли в пресслужбі обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством. Окрім цього, у прокуратурі опублікували фотографії наслідків ворожої атаки.

Наслідки ворожого удару по Дніпру -Наслідки ворожого удару по Дніпру - фото: dnipr.gp.gov.ua

У прокуратурі почали розслідування -У прокуратурі почали розслідування - фото: dnipr.gp.gov.ua

Внаслідок ракетного удару загинули 2 людей -Внаслідок ракетного удару загинули 2 людей - фото: dnipr.gp.gov.ua

Нагадаємо, що вчора сталася масова ворожа атака по Дніпропетровській області. Ворог випустив шість ракет. Наша протиповітряна оборона збила чотири крилаті ракети морського базування "Калібр": три – над Синельниківським районом, ще одну – над Дніпром. Дві ворожі ракети влучили по території обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства.

Зранку стало відомо, що під завалами автотранспортного підприємства, куди влучила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих. Чоловік та жінка опинилися в епіцентрі вибуху. Також поранення отримали семеро людей, серед яких маленька дитина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах