Ракетний удар по СТО у Дніпрі: під завалами знайшли двох загиблих

Ракетний удар по СТО у Дніпрі: під завалами знайшли двох загиблих

Ракетний удар по СТО у Дніпрі: під завалами знайшли двох загиблих - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
29 червня 2022 09:38

Вчора, 28 червня, ворог атакував ракетами місто Дніпро. Одна з ракет влучила в СТО "Автодизель". Рятувальники знайшли під завалами тіла двох людей.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, під завалами будівлі автотранспортного підприємства, яке знищила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих – чоловіка та жінку. Люди опинилися у епіцентрі вибуху. Резніченко зазначив, що це були мирні люди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на місці прильоту рятувальники знайшли уламки ракети "Калібр".

Нагадаємо, що 28 червня сталася масова ворожа атака по Дніпропетровщині. Російські окупанти випустили по Дніпропетровщині шість ракет. Силами ППО було збито чотири крилаті ракети морського базування "Калібр": три – над Синельниківським районом, ще одну – над Дніпром. Дві ворожі ракети влучили по території обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства: там на прилеглій території пошкоджено майже три з половиною десятки автомобілів. Також ушкоджено три бокси, декілька одноповерхових будівель і ангар. Друга ракета поцілила по території промислового підприємства, там є руйнування будівель.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах