Під завалами є люди: окупанти нанесли ракетний удар по СТО в Дніпрі (оновлено)

Під завалами є люди: окупанти вдарили ракетами по СТО в Дніпрі -

Під завалами є люди: окупанти вдарили ракетами по СТО в Дніпрі - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
28 червня 2022 18:41

Сьогодні, 28 червня, у Дніпрі пролунали декілька потужних вибухів. Стали відомі подробиці.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що сталася масова ворожа атака по Дніпропетровщині. Ворог випустив шість ракет – три із них наші військові збили над Дніпром та Синельниківським районом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі через "прильоти" зруйнована  залізнична інфраструктура і промислове підприємство. Горить сервісна компанія. На місці ударів наразі працюють рятувальники. Вони також шукають під завалами людей.

У Синельниківському районі масштаби руйнувань ще з'ясовуються.

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, що одна з ракет влучила в СТО "Автодизель". За його словами, це була одна з найкращих станцій у місті, де він також ремонтував свій автомобіль. Там не було ніяких військових, зброї чи техніки. Через ракетну атаку там виникла пожежа, яку нині ліквідовують рятувальники.

- Звичайні прості дніпряни, слюсарі та трудяги перебувають зараз під завалами. Рятувальники гасять пожежу. Ми вас ненавидимо. Знайте. Ублюдки, що стріляють "високу зброю" по мирних людей, – прокоментував Філатов.

Росіяни вдарили по СТО в Дніпрі -Росіяни вдарили по СТО в Дніпрі - фото: facebook.com/profile.php?id=100002157183088

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що  близько 17:30 російські окупанти завдали удару крилатими ракетами морського базування "Калібр" з акваторії Чорного моря. Шість ракет було спрямовано по Дніпропетровщині. Підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід" Повітряних Сил ЗС України збито чотири ракети ворога.

Оновлено в 20:29: очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук також повідомив подробиці ракетного удару по Дніпру. Він уточнив, що сьогодні російські окупанти випустили по Дніпропетровщині шість ракет. Силами ППО було збито чотири крилаті ракети морського базування "Калібр": три – над Синельниківським районом, ще одну – над Дніпром.

Дві ворожі ракети влучили по території обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства: там на прилеглій території пошкоджено майже три з половиною десятки автомобілів. Також ушкоджено три бокси, декілька одноповерхових будівель і ангар. Друга ракета поцілила по території промислового підприємства, там є руйнування будівель.

Наразі співробітники ДСНС проводять аварійно-рятувальні роботи, розбирають завали та шукають людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах