У Дніпрі помітили "мертвого крокодила" у водостоці

У Дніпрі помітили "мертвого крокодила" у водостоці -

У Дніпрі помітили "мертвого крокодила" у водостоці - фото: tg Труха-Днепр

Події
27 червня 2022 10:33

Мешканців Дніпра налякав "мертвий крокодил", якого помітили у міському водостоці. Як він там опинився – було незрозуміло.

Так, вчора у соціальних мережах з’явилося повідомлення про те, що у водостоку на житловому масиві лежить начебто мертвий крокодил. При чому на відео, яке опублікували очевидці, можна було побачити, що рептилія достатньо велика.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місцеві мешканці не знали, як тварина могла там опинитися і навіть припускали, що це чийсь домашній улюбленець, який втік, але потім загинув. Але насправді все було набагато простіше. Крокодил виявився іграшковим. Він був у воді та повністю покрився багнюкою, тому здалеку міг здатися навіть справжньою рептилією.

"Мертвий крокодил" виявився іграшковим -"Мертвий крокодил" виявився іграшковим - фото: tg Труха-Днепр

Нагадаємо, що чимало українців не виїжджають із зон бойових дій тому, що не хочуть кидати господарство. Зокрема – тварин. Жінка із Дніпропетровщини допомагає таким людям. Вона має близько 400 кіз, але ще вирішила допомогти своїм колегам, які потрапили в біду через війну.

Жінка прихистила ще 400 тварин – корів, коней, собак, кролів, птахів, кіз та нутрій. Фермерка розповідає, що в результаті зараз має 860 тварин. Щомісяця на їх утримання вона витрачатиме понад 150 тисяч гривень. Але з їжею та доглядом допомагають волонтери.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах