На Дніпропетровщині жінка прихистила 400 тварин з гарячих точок

У Дніпропетровській області жінка дала притулок 400 тварин з гарячих точок

У Дніпропетровській області жінка дала притулок 400 тварин з гарячих точок - фото: seeds.org.ua

Події
23 червня 2022 17:27

Чимало українців не виїжджають із зон бойових дій тому, що не хочуть кидати господарство. Зокрема – тварин. Жінка із Дніпропетровщини допомагає таким людям. Вона дала притулок вже 400 тваринам з місць, де активні бої.

Євгенія – власниця молочної ферми на Дніпропетровщині. Вона має близько 400 кіз, але ще вирішила допомогти своїм колегам, які потрапили в біду через війну. Жінка прихистила ще 400 тварин – корів, коней, собак, кролів, птахів, кіз та нутрій, повідомляє Seeds.

У Дніпропетровській області жінка дала притулок 400 тваринам з гарячих точок -У Дніпропетровській області жінка дала притулок 400 тваринам з гарячих точок - seeds.org.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фермерка розповідає, що в результаті зараз має 860 тварин. Щомісяця на їх утримання вона витрачатиме понад 150 тисяч гривень. Але з їжею та доглядом допомагають волонтери.

Жінка дала притулок і коням -Жінка дала притулок і коням - seeds.org.ua

– Люди евакуювались, залишали, бо не могли вивезти тварин. Ось ми зараз роздаємо їх у добрі руки, бажано парно, бо кролики такі товариські, – каже робітниця ферми Анастасія Коваль.

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли крихітного собаку-переселенку, якого три тижні шукали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах