У Дніпрі жінка застрягла у станку з виробництва солодощів

У Дніпрі жінка застрягла у станку з виробництва солодощів -

У Дніпрі жінка застрягла у станку з виробництва солодощів - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
26 червня 2022 13:00

Рятувальники допомогли мешканці Дніпра, рука якої застрягла в станку для кондитерських виробів. Жінку госпіталізували.

Як повідомили у ДСНС Дніпропетровської області, подія сталася сьогодні вночі, 26 червня, близько 01:20 на вулиці Океанській в Самарському районі міста. Так, повідомлялося про те, що права рука жінки застрягла у верстаті для приготування кондитерських виробів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події вирішили викликати рятувальників. ДСНСники за допомогою спеціального обладнання зрізали металевий елемент конструкції станку, а потім звільнили руку жінки. Потерпілу 27-річну дніпрянку медики госпіталізували до міської клінічної лікарні №16.

У Дніпрі рука жінки застрягла у станку для кондитерських виробів -У Дніпрі рука жінки застрягла у станку для кондитерських виробів - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що у Дніпрі вчора, 25 червня, на житловому масиві Перемога водій автомобіля Nissan Leaf наїхав на жінку. Через це її фактично "намотало" на колесо легковика. Інцидент стався у дворі житлового будинку. Ноги жінки затиснуло між колесом та аркою автомобіля. Вона перебувала у свідомості та кричала про допомогу. До прибуття співробітників ДСНС потерпілу дістали з-під машини та перенесли у карету швидкої допомоги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах