У Дніпрі на ж/м Перемога жінку "намотало" на колесо автомобіля

У Дніпрі на ж/м Перемога жінку "намотало" на колесо автомобіля

У Дніпрі на ж/м Перемога жінку "намотало" на колесо автомобіля - фото: dnepr.express

Події
25 червня 2022 16:12

У Дніпрі 25 червня на ж/м Перемога водій автомобіля Nissan Leaf наїхав на жінку. Через це її "намотало" на колесо легковика.

Інцидент стався у дворі житлового будинку. Ноги жінки затиснуло між колесом та аркою автомобіля. Вона перебувала у свідомості та кричала про допомогу. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" із посиланням на очевидців.

На місце події викликали правоохоронців, медиків та рятувальників. До прибуття співробітників ДСНС потерпілу дістали з-під машини та перенесли у карету швидкої допомоги.

У жінки рвані рани ніг. Усі деталі встановлюватиме слідчий з ДТП.

Нагадаємо, 24 червня, у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася ДТП, в якій постраждав хлопчик. Аварія сталася на вулиці Купріна у Центрально-Міському районі міста. За попередньою інформацією, водій "Деу Ланоса" їхав зі сторони площі Визволення, коли збив 11-річного хлопчика. Дитина у цей час переходила дорогу по пішохідному переходу, Удар був такої сили, що у легковика розбита одна з фар, а з дитини злетіли кросівки. У постраждалого хлопчика діагностували перелом ноги та рвану рану животи. Дитину госпіталізували до лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах