Окупанти обстріляли автомобіль волонтерів з Кривого Рогу

Окупанти обстріляли автомобіль волонтерів з Кривого Рогу

Окупанти обстріляли автомобіль волонтерів з Кривого Рогу - фото: facebook.com: Дмитро Бурлай

Події
25 червня 2022 15:10

Російські війська обстріляли автомобіль волонтерів з Кривого рогу, які доставляли продукти мешканцям населених пунктів Нововоронцовської громади на Херсонщині.

Як повідомив депутат Нововоронцовської селищної ради Дмитро Бурлай, автобус отримав багато пошкоджень. На щастя, постраждалих серед волонтерів немає.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстріляли автобус з волонтерами, які їхали в окуповані села на ХерсонщиніОкупанти обстріляли автобус з волонтерами, які їхали в окуповані села на Херсонщині - фото: facebook.com: Дмитро Бурлай

У селах громади немає продуктів та води. Також відсутні світло та газ. Волонтери щодня проривалися на окуповану територію, аби привезти жителям все необхідне. 

Розпочато кримінальне провадження за статтею про порушення законів та звичаїв війни. Причетним до обстрілу загрожує від 8 до 12 років в'язниці.

Нагадаємо, у ніч на 25 червня окупанти з артилерії поцілили по Широківській та Зеленодольській громадах. У Зеленодольську поцілили по дачним будинкам, один з яких частково пошкоджений. Також 60-річна жінка отримала поранення ноги, але вона відмовилася від госпіталізації. За словами Миколи Лукашука, щоденні обстріли Криворізького району пов‘язані з тим, що українські захисники відтісняють окупаційні війська вглиб Херсонщини. Тому ворог мститься і шляхом обстрілів цивільної інфраструктури намагається скувати наші війська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах