Яка ситуація у Дніпропетровській області на 25 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 25 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 25 червня - фото: vesti.ua

Події
25 червня 2022 09:44

Вечір та ніч на 25 червня в Дніпропетровській області минули неспокійно та з довгими повітряними тривогами. Знову під обстрілом опинився Криворізький район.

Як повідомив керівник Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, під удари артилерії потрапили Широківська та Зеленодольська громади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що у Зеленодольську поцілили по дачним будинкам, один з яких частково пошкоджений. Також 60-річна жінка отримала поранення ноги, але вона відмовилася від госпіталізації.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив, що на ранок у місті все добре.

В інших районах області також тихо. Наразі ситуація контрольована, окупантів на Дніпропетровщині немає.

За словами Миколи Лукашука, щоденні обстріли Криворізького району пов‘язані з тим, що українські захисники відтісняють окупаційні війська вглиб Херсонщини. Тому ворог мститься і шляхом обстрілів цивільної інфраструктури намагається скувати наші війська.

Нагадаємо, керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан розповів, що на Дніпропетровщині ситуація залишається стабільною. Дніпро та область прийняли загалом понад 300 тисяч переселенців, і такий показник фактично є найбільшим на рівні країни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах