На Дніпропетровщині подружжя вирощувало наркотичний мак

На Дніпропетровщині подружжя вирощувало наркотичний мак

На Дніпропетровщині подружжя вирощувало наркотичний мак - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Події
24 червня 2022 16:30

На Дніпропетровщині у Солонянському районі подружжя вирощувало снодійний мак.

Як повідомили у пресслужбі поліції Дніпропетровської області, 24 червня правоохоронці провели обшук вдома у подружжя. На земельній ділянці біля будинку виявили 350 нарковмісних рослин. Також всередині будинку знайшли дві банки з висушеними та подрібненими стеблами маку вагою близько 400 грам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зразки нарковмісних рослин направили на експертне дослідження. За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Чоловіку та жінці загрожує обмеження волі до трьох років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Дніпрі 21-річний чоловік незаконно продавав вогнепальну зброю та боєприпаси через Телеграм-канал. Він залишав "товар" у вигляді "закладки", яку потім знаходили та забирали покупці. Оплата здійснювалася через електронний гаманець у криптовалюті. Під час обшуку у нього вдома знайшли та вилучили стартовий пістолет з явними ознаками переробки, корпус гранати РГД-5, запал від гранати з маркуванням УЗРГМ-2, предмет схожий на гранату з корпусом та з запалом з написом "УЧБОВИЙ", пістолет у розібраному стані, понад 100 патронів різного калібру, предмет схожий на сигнальну ракетницю. Усе вилучене слідчі направили на експертизу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах