Скільки будинків на Дніпропетровщині постраждало через обстріли

Скільки будинків на Дніпропетровщині постраждало через обстріли - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Скільки будинків на Дніпропетровщині постраждало через обстріли - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
24 червня 2022 11:28

Мешканці Дніпропетровщини, у яких через обстріли зруйноване або пошкоджено житло, можуть звернутися до ЦНАПу, щоб оформити заяву про збитки. Загалом в області вже зареєстрували 248 подібних повідомлень.

Про це повідомив заступник голова Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. Він зазначив, що з початку повномасштабної війни у ЦНАПах почали надавати нову послугу. Так, там фіксують факти руйнування або пошкодження нерухомості внаслідок бойових дій. Адміністратори консультують людей та допомагають їм оформити заявки через застосунок "Дія".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таку заяву потрібно подати для того, щоб у подальшому отримати компенсацію. За кожним таким випадком проводять експертизу та оцінюють збитки. На сьогодні відомо про 248 зареєстрованих заяв про пошкоджене житло.

Наразі отримали адмінпослуги можна у 62 ЦНАПах Дніпропетровської області. Також працює й 17 філій. Загалом – це 161 "точка доступу".

Нагадаємо, що вчора рятувальники та поліцейські завершили обстеження Апостолового після ворожих обстрілів. Піротехнікам вдалося знайти та знешкодити 99 касетних боєприпасів, якими була засипана територія місті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах