У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій збив п’ятирічну дівчинку

У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій  збив п’ятирічну дівчинку

У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій збив п’ятирічну дівчинку - фото: dilo.net.ua

Події
17 червня 2022 16:35

У Дніпрі, 16 червня, на перехресті проспекту Слобожанського сталася ДТП. Водій мікроавтобуса збив на пішохідному переході маму та її п’ятирічну доньку.

Дитина йшла попереду мами і потрапила під колеса машини. У неї закрита черепно-мозкова травма, травма грудної клітки та внутрішніх органів, перелом кісток таза, правого стегна та плечової кістки. Зараз вона перебуває в реанімації у дуже тяжкому стані. Батькам дуже потрібна фінансова допомога, щоб врятувати життя донечці. Про це повідомляє "Наше Місто".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Батькам дівчинки дуже потрібна фінансова допомога, щоб врятувати життя дитиніБатькам дівчинки дуже потрібна фінансова допомога, щоб врятувати життя дитині - фото: nashemisto.dp.ua

Водія, який скоїв наїзд, затримано. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами" (ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Водію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами.

Раніше ми писали, що 8 червня, у Дніпрі мікроавтобус злетів з дороги на рейки. Подія сталася в районі ДЗМО. За попередньою інформацією, водію маршрутки №39 раптово стало погано за кермом. Після цього мікроавтобус з’їхав з проїжджої частини. На момент ДТП у салоні маршрутки перебували пасажири. Ніхто з них внаслідок події не постраждав. Свою поїздку вони продовжили вже на іншій маршрутці. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах