На Дніпропетровщині під час купання потонув чоловік

На Дніпропетровщині під час купання потонув чоловік -

На Дніпропетровщині під час купання потонув чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
12 червня 2022 10:07

У Дніпропетровській області стався нещасний випадок на воді – під час купання потонув молодий чоловік.

Подія трапилася вчора, 11 червня, близько шостої години вечора на місцевому ставку у селищі міського типу Межова у Синельниківському районі. За повідомленням очевидців, людина під час купання зникла під водою. На місце викликали рятувальників, розповіли у ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Надзвичайники одразу розпочали пошуки потонулого 27-річного чоловіка. До пошукових робіт також долучилися місцеві мешканці. Його шукали понад півтори години. Потонулого виявили за 20 метрів від берега та на глибині двох метрів. Його дістали із води та доправили до берега.

Варто зазначити, що наразі пляжі Дніпра офіційно зачинені, оскільки знаходитися там під час воєнного часу не можна. Адже це місце великого скупчення людей. Також там немає де сховатися під час повітряної тривоги, тому що відсутні бомбосховища та існує загроза ракетного удару. Проте заборона не заважає людям відвідувати пляжі, хоча і бажаючих поплавати дещо зменшилася у порівняні з минулими роками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах