Мер Зеленодольська показав наслідки ворожого обстрілу громади

Мер Зеленодольська показав наслідки ворожого обстрілу громади

Мер Зеленодольська показав наслідки ворожого обстрілу громади - фото: facebook.com: Дмитро Невеселий

Події
11 червня 2022 10:59

Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий показав фото руйнувань після нічних обстрілів громади та розповів про ситуацію в обстріляному селі. 

За його словами, це була ще одна жахлива ніч в Зеленодольській громаді. Село Велика Костромка знову було під обстрілом. Там пошкоджено житлові будинки, а деякі майже зруйновані. Також, через пошкоджені лінії газопостачання та електропостачання, в селі немає газу та світла. Він зазначив, що поранено одну людину – 71-річного переселенця з Херсонщини. В нього наскрізне осколкове поранення ноги. Його шпиталізували. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідки обстрілу села Велика Костромка у Зеленодольській громадіНаслідки обстрілу села Велика Костромка у Зеленодольській громаді - фото: www.facebook.com: Дмитро Невеселий

У селі Велика Костромка пошкоджені будинки, немає газу та світла: facebook.com: Дмитро НевеселийУ селі Велика Костромка пошкоджені будинки, немає газу та світла: facebook.com: Дмитро Невеселий

Дмитро Невеселий закликає мешканців громади не зволікати та бути обережними, адже ворог все ще поряд. 

– Кордони Дніпропетровської області під захистом ЗСУ! Не зволікайте, будьте уважні та обережні, ворог все ще поряд, бережіть себе! Віримо в ЗСУ і допомагаємо, кожен на своєму фронті! – написав мер Зеленодольська.

Нагадаємо, що в ніч на 11 червня ворог поцілив по двом громадам – Зеленодольській та Широківській. Внаслідок обстрілу постраждали двоє людей. Зараз вони у лікарні.  Пошкоджені будинки, старостат, будинок культури.  Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку напружена, але контрольована. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах