Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 11 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 11 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 11 червня - фото: delo.ua

Події
11 червня 2022 09:34

У Дніпропетровській області вночі на 11 червня знову було неспокійно. Ворог обстріляв населені пункти у Криворізькому районі.

Як повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, ворог поцілив по двом громадам – Зеленодольській та Широківській. Також внаслідок обстрілу постраждали двоє людей. Зараз вони у лікарні.  Пошкоджені будинки, старостат, будинок культури. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що вночі вороги били з "Ураганів" по Великій Костромці. Там постраждав 71-річний переселенець з Херсонщини. В нього наскрізне осколкове поранення ноги. Його шпиталізували. Внаслідок обстрілу в селі пошкоджено будинок культури, два житлові будинки, літню кухню та газопровід. Село Велика Костромка без світла та газу.

Також ворог вдарив і по Широківській громаді. Там теж один чоловік дістав поранення ноги. Він в лікарні.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку напружена, але контрольована. Він додав, що в селі Степове Широківської громади зруйновано декілька будинків. 

У всіх інших районах області ніч минула без обстрілів. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини на ранок 11 червня немає. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах