На Дніпропетровщині знову перевіряють АЗС на завищення цін на пальне

На Дніпропетровщині знову перевіряють АЗС на завищення цін на пальне

На Дніпропетровщині знову перевіряють АЗС на завищення цін на пальне - фото: uzr.com.ua

Події
10 червня 2022 17:14

У Дніпропетровській області знову почали перевіряти автозаправні станції. Це роблять для того, аби виявити порушників, які навмисно завищують ціни на пальне.

Як повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції, правоохоронці моніторять та аналізують ринок пального. Також вони проводять роз’яснювальну роботу з власниками та операторами АЗС щодо відповідності цін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, стежать і за тим, щоб ціна в чеку відповідала тарифам автозаправних станцій. Відпрацьовують і нелегальний ринок збуту пального.

В Держспоживслужбі наголошують, що навмисне завищення цін в умовах воєнного стану є неприпустими, тому всі обєкти господарювання мають дотримуватися чинного законодавства. Якщо поліцейські виявили порушення, то одразу надсилають його до контролюючих органів. Порушникам при цьому загрожує кримінальна відповідальність.

Такі перевірки проводять зараз по всій Україні.

Нагадаємо, якщо вам не надають розрахункові документи, відмовляють у вільному виборі засобів розрахунку тощо, надсилайте до Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області звернення із зазначенням у ньому інформації про найменування (ТОВ – юридичної особи, ФОП) та місце розташування суб’єкта господарювання з наданням копій чеків (за наявності) на електронну адресу info@dp.dpss.gov.ua або можна заповнити форму за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах