Філатов розповів про ситуацію у Дніпрі на 10 червня

Філатов розповів про ситуацію у Дніпрі на 10 червня -

Філатов розповів про ситуацію у Дніпрі на 10 червня - фото: youtube.com/c/DniproTV

Події
10 червня 2022 13:56

Борис Філатов розповів, що ситуація у Дніпрі залишається стабільною – місто продовжує працювати.

За словами міського голови, за останній час ситуація у Дніпрі не змінилася, тому він закликав містян "зжати кулаки" та продовжити працювати, оскільки війна швидко не закінчиться. Про це він заявив в ефірі "Дніпро ТВ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Філатов зауважив, що міське господарство продовжує функціонувати – у Дніпрі прибирають вулиці, косять траву, обрізають дерева і т.п. "Водоканал" має всі необхідні реагенти. Філатов говорить, що через брак палива доводиться скорочувати роботу комунальних служб, проте всі необхідні потреби вдається закрити.

- Місто живе, місто дихає, всі комунальні служби працюють. На жаль, доводиться працювати в економ-режимі. Сподіваємося, що уряд нарешті наведе порядок у сфері поставок палива і тоді ми наші зусилля подвоїмо, – прокоментував міський голова.

Міський голова також прокоментував демонтаж пам’ятників, які пов’язані з Росією. За його словами, цей процес триває, але він вимагає часу та певних процедур. Мер запевнив, що у них по кожному пам’ятнику є рішення, які реалізують відповідно до інтересів громади. На найближчу сесію планують винести питання перейменування ще близько 20 вулиць. Відомо, що у місті з’являться вулиці Героїв рятувальників, а також на честь архітектора Петрова.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах