Кінотеатр "Мост-Кіно" у Дніпрі тимчасово закривається

Кінотеатр "Мост-Кіно" у Дніпрі тимчасово закривається

Кінотеатр "Мост-Кіно" у Дніпрі тимчасово закривається - фото: kinoprokat.com

Події
09 червня 2022 10:59

Незважаючи на воєнний стан, у мешканців Дніпра є можливість відвідувати кінотеатри. Одним із перших у місті почав працювати кінотеатр Multiplex. Згодом відкрили свої двері "Планета Кіно", "Кіно Тема" та "Мост-Кіно".

Проте, у прес-службі "Мост-Кіно" глядачів попередили, що з 15 червня кінотеатр бере відпустку на два тижні. В цей період там проводитимуться технічні роботи, які потрібні щоб покращити якість кінопоказів та емоції від кіно.

Мешканців та гостей міста Дніпра просять слідкувати за новинами, щоб першими дізнатися про відновлення роботи кінотеатру. Також там зазначають, що до відкриття можна буде взяти участь у конкурсі з приємними подарунками. Деталі та важлива інформація тут.

Нагадаємо, що деякі з кінотеатрів знизили вартість квитків, а частину прибутку пообіцяли перераховувати на допомогу Збройним силам України. Адреси кінотеатрів, які відновили роботу та ціну квитків можна переглянути тут. В разі оголошення повітряної тривоги, сеанси зупиняються і глядачі мають прямувати в укриття.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах