Масштабна пожежа на Дніпропетровщині: згоріли гаражі та п'ять авто

Масштабна пожежа на Дніпропетровщині: згоріли гаражі та п`ять авто

Масштабна пожежа на Дніпропетровщині: згоріли гаражі та п`ять авто - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
06 червня 2022 09:57

У ніч на 6 червня у Жовтих водах, що на Дніпропетровщині, сталася масштабна пожежа в гаражах.

Як повідомили у ДСНС Дніпропетровської області, пожежа виникла на вулиці Калиновій. Там горіли гаражі, всередині яких було п’ять автомобілів. Полум’я миттєво охопило всю площу будівель і перекинулось на балкон двоповерхового житлового будинку.

Вогонь знищив два гаражі, всі п’ять автомобілів разом з речами, які були всередині. Також пошкодились вікна та двері балкону житлового будинку. Загальна площа пожежі склала 150 квадратних метрів. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

У ніч на 6 червня у Жовтих водах сталася масштабна пожежа в гаражахУ ніч на 6 червня у Жовтих водах сталася масштабна пожежа в гаражах - фото: https://www.facebook.com/MNSDNE

Вогонь знищив два гаражі, п’ять автомобілів разом та речіВогонь знищив два гаражі, п’ять автомобілів разом та речі - фото: facebook.com/MNSDNE

Причини займання встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, 27 травня, на лівому березі Дніпра на житловому масиві Камянський (екс-Фрунзенський) виникла велика пожежа. Тут загорілись торгові павільйони. Зокрема вогонь охопив піцерію та кіоск з шаурмою. Вогнем пошкоджено торгівельне обладнання, продукцію, дах та облицювання торгівельних павільйонів. Загальна площа пожежі склала 450 квадратних метрів. Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах