На лівому березі Дніпра виникла сильна пожежа: горять павільйони (оновлено)

На лівому березі Дніпра виникла сильна пожежа: горять павільйони -

На лівому березі Дніпра виникла сильна пожежа: горять павільйони - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
27 травня 2022 17:55

Сьогодні, 27 травня, на лівому березі Дніпра виникла масштабна пожежа. Густий дим виднівся за сотні метрів.

Як розповідають місцеві мешканці, пожежа виникла близько четвертої години вечора на житловому масиві Камянський (екс-Фрунзенський). Тут загорілись торгові павільйони. Зокрема вогонь охопив піцерію та кіоск з шаурмою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі виникла сильна пожежа -У Дніпрі виникла сильна пожежа - фото: t.me/hyevuy_dnepr

На фотографіях та відео, які зробили очевидці події, можна побачити сильне задимлення. На місці події наразі працюють рятувальники. Що могло стати причиною пожежі – поки що невідомо.

Багато диму -Багато диму - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Оновлено в 18:57: як повідомили у пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області, близько 16:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на Донецькому шосе. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що зайнявся один з торгівельних павільйонів, проте спільним дахом вогонь розповсюдився сусідні приміщення. Пожежу локалізували за годину, ще через 20 хвилин повністю загасили.

Вогнем пошкоджено торгівельне обладнання, продукцію, дах та облицювання торгівельних павільйонів. Загальна площа пожежі склала 450 квадратних метрів. Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

На місці працюють рятувальники -На місці працюють рятувальники - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Нагадаємо, що вчора близько 14:15 на перехресті вулиці Ульянова на проспекту Олександра Поля сталася ДТП. Так, на дорозі зіштовхнулися два легковики – Kia Soul та Jeep Compass. Від удару останній перевернувся на дах, повідомили у пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області.

На місце аварії викликали рятувальників. Ніхто з людей в ДТП не отримав значних тілесних ушкоджень. Щоб запобігти займанню, вогнеборці від’єднали клеми акумулятору та перекрили вентиль балону газової установки автомобіля Jeep Compass. Після цього ДСНСники поставили автомобіль на колеса.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах