У центрі Дніпра побили депутата міськради

У центрі Дніпра побили депутата міськради

У центрі Дніпра побили депутата міськради - фото: tsn.ua

Події
05 червня 2022 13:33

У Дніпрі 4 червня біля культурно-ділового центру “Менора” представник департаменту транспорту та транспортної інфраструктури, депутат Дніпровської міськради Іван Васючков заступився за перехожого, якого били четверо невідомих. За це він кілька разів отримав добре по обличчю і втратив пів зуба.

Про напад Іван Васючков розповів на своїй сторінці у Facebook. За його словами, нападниками були, ймовірно, четверо переселенців з Луганської або Донецької областей. На них він написав заяву до поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Депутат Дніпровської міськради Іван Васючков написав заяву до поліціїДепутат Дніпровської міськради Іван Васючков написав заяву до поліції - фото: https://www.facebook.com/ivan.vasyuchkov

На ранок Васючков оновив пост та розповів, що одного з кривдників змогли ідентифікувати. Ним виявився громадянин Комишан, колишній діджей клубу Сфера.

Також він додав, що нападник зателефонував до нього в соцмережі Instagram.

- Зателефонував до мене в інсту з «наїздами», мовляв, я напав на них чотирьох із друзями і намагаюся зараз його шантажувати, — розповів депутат.

У центрі Дніпра побили депутата міськради Івана ВасючковаУ центрі Дніпра побили депутата міськради Івана Васючкова - фото: facebook.com/ivan.vasyuchkov

Нагадаємо, мер Дніпра Борис Філатов опублікував відкрите звернення до Ради національної безпеки та оборони, Служби безпеки України, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, а також Національного антикорупційного бюро. Він написав, що у Дніпрі діє організоване злочинне угрупування, яке очолюють Олександр Петровський та Еміль Арутюнян. За словами Бориса Філатова, з початком повномасштабного вторгнення риторика підконтрольного Петровському-Арутюняну медійного пулу стала відверто проросійською. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах