На аукціоні картин у Дніпрі зібрали 230 тисяч гривень для поранених дітей

На аукціоні картин у Дніпрі зібрали 230 тисяч гривень для поранених дітей

На аукціоні картин у Дніпрі зібрали 230 тисяч гривень для поранених дітей - фото: dniprorada.gov.ua

Події
02 червня 2022 10:16

У Дніпрі 1 червня відбувся перший захід в рамках творчого проєкту #АRT_наступ. В саду Музею українського живопису створили благодійний вернісаж з картинами дітей.

Як повідомили у міській раді, понад 400 вихованців мистецьких шкіл Дніпра передали свої роботи для благородної справи. Придбати картини міг кожен охочий. Цим самим наблизити перемогу України над ворогом. Вартість від 200 гривень і до 1 000 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі відбувся благодійний вернісажУ Дніпрі відбувся благодійний вернісаж - фото: dniprorada.gov.ua

За словами заступниці міського голови, директорки департаменту гуманітарної політики ДМР Ксенії Сушко, захід має два напрямки: перший - це наша ідентичність, це наші діти, які це розуміють, і другий - підтримка тих, хто постраждав через війну, та хто бороться за нашу свободу.

На заході зібрали 230 тисяч гривень. Представник Координаційного штабу волонтерів Дніпра та БФ «ТАПС» Карен Агаджанян зазначив, що всі ці кошти направлять на підтримку дітей, які постраждали під час воєнних дій та знаходяться у дніпровських лікарнях.

Нагадаємо, #АRT_наступ - це масштабний творчий проєкт. Його мета - через творчі таланти митців та молоді Дніпра матеріально допомогти ЗСУ, ТРО та медзаклади, де лікуються поранені бійці та постраждалі від війни. У майбутньому планують проводити благодійні концерти, театральні вистави та літературні заходи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах