У Дніпрі розпочинають творчий благодійний проект для допомоги Україні

У Дніпрі розпочинають творчий благодійний проект для допомоги Україні

У Дніпрі розпочинають творчий благодійний проект для допомоги Україні - фото: montessori.ua

Події
27 травня 2022 14:30

У Дніпрі розпочинають благодійний творчий проект #ART_наступ. До нього планують залучити всіх творчих людей, діячів культури та митців міста.

Як повідомили у Дніпровській міськраді, мета проекту - через творчі таланти зібрати кошти та допомогти тим, хто цього потребує. Також підняти настрій мешканцям міста.

Першу акцію в рамках проєкту #ART_наступ проведуть 1 червня, до Дня захисту дітей. Вона відбудеться в саду Музею українського живопису. Там створять благодійний вернісаж з роботами дітей, що навчаються в художніх школах Дніпра. Також всі бажаючі матимуть можливість взяти участь у майстер-класах та намалювати власні картини.

Музей українського живопису в ДніпріМузей українського живопису в Дніпрі - фото: museum.net.uа

За словами директорки КП «Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура» ДМР, кураторки виставки Яни Куницької всі зібрані кошти з першої акції передадуть до медичних закладів Дніпра, де лікуються діти-переселенці.

У майбутньому планують проводити благодійні концерти, театральні вистави та літературні заходи. Начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов також зазначив, що готовий до співпраці з митцями, які проживають за кордоном.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах