"Це затишшя перед бурею": Резніченко звернувся до мешканців Дніпропетровщини

"Це затишшя перед бурею": Резніченко звернувся до мешканців Дніпропетровщини - фото

"Це затишшя перед бурею": Резніченко звернувся до мешканців Дніпропетровщини - фото

Події
01 червня 2022 10:38

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко закликав мешканців регіону не розслаблятися.

Валентин Резніченко зазначив, що зараз найголовніше не розслабитися та не вирішити, що у нас вже все добре. Він також додав, що відсутність повітряних тривог також не має заспокоювати. За його словами, це лише затишшя перед бурею.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Глава ДніпроОва каже, що ворог хоч і повільно, але стираючи з лиця землі міста та села, рухається до меж Дніпропетровської області.

– Тому ми цілодобово, без зайвого PR супроводу, працюємо над зміцненням не лише оборонних рубежів, а й над зміцненням системи оборони України загалом. Цю щоденну копітку роботу часто не видно зовні, але вона потребує величезних людських, інтелектуальних та фінансових ресурсів зсередини. Бережіть себе. Битва за Україну йде щодня. На всіх фронтах. Усіма громадяними країни. Навіть якщо ми інколи цього не помічаємо, – розповів Валентин Резніченко.

На сьогодні ситуація у регіоні залишається стабільною. Ворожих сил на території Дніпропетровської області немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах