Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 червня - фото умовне: facebook.com/126-окрема-бригада-територіальної-оборони-мОдеса-109930198339576

Події
01 червня 2022 09:16

У Дніпропетровській області ніч на 1 червня минула без оголошення повітряних тривог. На жаль, без ворожих обстрілів не обійшлося.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, російські окупанти знову поцілили з артилерії по території Зеленодольської громади. Внаслідок обстрілів ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Широківській громаді працюють електрики. Вони ремонтують лінію, яка була пошкоджена через вчорашню мінометну атаку.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що майже у всіх районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно, окрім Криворізького. За його словами, по населеним пунктам не влучили. Наразі ж в селі, яке вчора потрапило під мінометний обстріл, вже відновили електропостачання. Населений пункт зі світлом.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку залишається напруженою, проте стабільною. За його словами, ворог несе втрати – в живій силі та техніці. Щоб посили свої оборонні позиції, окупанти навіть зривають плити з доріг, з яких потім строять укріплення. Також росіяни почали мінувати побережжя ріки Інгулець.

В усіх інших громадах області наразі все спокійно. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровської області немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах