Реперка Alyona Alyona розповіла про причини розставання з хлопцем-дніпрянином

Реперка Alyona Alyona розповіла про причини розставання з хлопцем-дніпрянином -

Реперка Alyona Alyona розповіла про причини розставання з хлопцем-дніпрянином - фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Події
30 травня 2022 11:37

Відома українська виконавиця Alyona Alyona розповіла про причини розставання зі своїм бойфрендом Денісом.

За словами реперки, зі своїм хлопцем вона розійшлася, тому що в них різні погляди на життя, але при цьому вони залишилися друзями. Серед головних причин розриву відносин вона назвала кар’єру та різницю у віці. Про це Alyona Alyona розповіла у програмі "Зірковий шлях".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Артистка говорить, що хлопець набагато молодший за неї. За її словами, вона вже "нагулялася" та багато чого спробувала у житті, а він – ні. Тим більше, що вона вже склала собі план, що через десять років матиме двох дітей.

Окрім цього, співачка вважає, що їм було би простіше будувати відносини, якби вона не була відомою. Їхні вектори творчості розходяться, що також викликало складнощі.

Альона з Денисом досі спілкуються. Alyona Alyona додала, що їхні почуття нікуди не ділися, просто вони зрозуміли, що якщо будуть надалі разом, то все буде лише гірше.

Нагадаємо, що пара познайомилася восени 2020 року. До січня в них були лише робочі стосунки, а 14 лютого наступного вони почали зустрічатися. Довгий час було невідомо, хто став обранцем Alyona Alyona, а потім з’ясувалося, що він блогер із Дніпра. Про розрив пара оголосила незадовго до початку повномасштабного вторгнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах