На Дніпропетровщині чоловік опинився під завалами будинку

На Дніпропетровщині чоловік опинився під завалами будинку -

На Дніпропетровщині чоловік опинився під завалами будинку - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
29 травня 2022 13:07

У Дніпропетровській області рятувальники дістали з-під завалу будинку постраждалого чоловіка.

Подія трапилася близько восьмої години ранку на території садового товариства у селі Новоселівка Новомосковського району. Повідомлялося про те, що там горить будинок. На місце події приїхали підрозділи рятувальників. Вони побачили, що на одній з ділянок товариства був зруйнований будинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Дніпропетровщині під зруйнованим будинком опинився чоловік -На Дніпропетровщині під зруйнованим будинком опинився чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Як повідомили у пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області, під завалами будинку опинився 77-річний чоловік. Він був затиснутий між конструкціями будівлі. Площа зруйнованого будинку була 56 квадратних метрів.

Що стало причиною руйнування - невідомо -Що стало причиною руйнування - невідомо - фото: facebook.com/MNSDNE

Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів дістали дідуся з-під уламків зруйнованих конструкцій. Врятованого чоловіка передали медикам для подальшої госпіталізації. Попередньо, у нього діагностували синдром тривалого тиску та перелом ноги.

Ознак горіння на місці ДСНСники не знайшли. Наразі правоохоронці встановлюють обставини цієї події.

Нагадаємо, що вчора очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що близько дев’ятої години вечора росіяни завдали ракетних ударів по Кривому Розі. За його словами, підприємство практично знищено. Було чутно вибухи. На місце приїхали рятувальники, щоб ліквідувати пожежу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах