Ворог наніс удари по промисловому підприємству у Кривому Розі: подробиці

Ворог наніс удари по промисловому підприємству у Кривому Розі: подробиці -

Ворог наніс удари по промисловому підприємству у Кривому Розі: подробиці - фото умовне: slovoidilo.ua

Події
29 травня 2022 12:03

В суботу ввечері, 28 травня, російські окупанти завдали ракетних ударів по промисловому підприємству у Кривому Розі. Стали відомі подробиці події.

Під час брифінгу представниця ДСНС у Дніпропетровській області Дарина Цуркань повідомила, що агресор вдарив двома ракетами по Кривому Рогу. Росіяни поцілили по промисловому підприємству.

Через ракетний удар на підприємстві сталася пожежа. Її вже загасили. Також там є сильні руйнування. На місці події працювали 22 рятувальника. Також відомо, що внаслідок ворожого удару ніхто з людей не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що близько дев’ятої години вечора росіяни завдали ракетних ударів по Кривому Розі. За його словами, підприємство практично знищено. Було чутно вибухи. На місце приїхали рятувальники, щоб ліквідувати пожежу.

Наразі ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі залишається стабільною. Інших надзвичайних ситуацій за минулу ніч не трапилося. Російських окупантів на території Дніпропетровщини немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах