Мешканка Дніпра публікувала у мережі наслідки ворожих обстрілів

Мешканка Дніпра публікувала у мережі наслідки ворожих обстрілів -

Мешканка Дніпра публікувала у мережі наслідки ворожих обстрілів - фото: freepik.com

Події
29 травня 2022 10:29

Дніпрянка "злила" у соціальну мережу наслідки ворожих обстрілів. Цю інформацію могли використати російські окупанти.

Так, жінка в одному з Телеграм-каналів опублікувала відео, на якому були видні наслідки ворожих обстрілів. Своїми діями вона наразила на небезпеку українських військових та цивільне населення. Фахівці Служби безпеки України оперативно зреагували на цю ситуацію та інформація не потрапила до рук ворога, повідомляє "Днепр оперативный".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дніпрянка записала відео, в якому розповіла, що кадри ворожих обстрілів вона опублікувала через власну необачність. Також вона пообіцяла в майбутньому так не робити і закликала інших не заважати роботі Збройних сил України, правоохоронців.

Нагадуємо, що нещодавно СБУ встановила, що спецслужби РФ вербують українських дітей, застосовуючи ігри на смартфоні. Так, в одному із додатків учасники повинні були шукати так звані "коробки" з віртуальними призами – їх можна обміняти на електронні гроші. Під час проходження маршруту діти фотографували місцевість, об’єкти військової та критичної інфраструктури на території населених пунктів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах