Бійка, скандал і тисячна черга: як у Дніпрі презентували нову поштову марку

Бійка, скандал і тисячна черга: як у Дніпрі презентували нову марку -

Бійка, скандал і тисячна черга: як у Дніпрі презентували нову марку - фото: tsn.ua

Події
23 травня 2022 17:48

Сьогодні, 23 травня, в Україні почали продавати нову поштову марку "Русскій воєнний корбаль… Всьо". У Дніпрі через декілька годин марки несподівано закінчилися, а люди зі скандалом увірвалися до поштового відділення.

Біля головпоштамту "Укрпошти" на проспекті Яворницького вишикувалися близько тисячі людей, щоб придбати нову марку. З самого ранку містяни записувалися в чергу, стояли в ній годинами і навіть влаштували бійку, повідомляє ТСН.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Продаж марок стартував близько 14:00. Але вже о 15:30 у відділенні закінчилися конверти з "русскім кораблем", але марки все ще залишалися. У черзі було гучно, всі кричали, а також не було чим дихати через велику кількість людей, але всі стояли та чекали.

Продаж нової марки у Дніпрі закінчився скандалом -Продаж нової марки у Дніпрі закінчився скандалом - фото: tsn.ua

Близько 16:00 на касі повідомили про те, що марки закінчилися. Згідно зі списком черги, придбати їх встигли лише 170 осіб. Дніпряни обурилися та увірвалися до відділення, де влаштували скандал.

Деякі містяни, які стояли в черзі, нарікали на те, що недобросовісні люди купляли марки в усіх трьох касах по черзі, тому вони так швидко закінчилися. Однак співробітники "Укрпошти" стверджують, що марок просто було мало.

Відновити продаж марок у Дніпрі пообіцяли вже завтра, 24 травня, о шостій годині ранку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах