Філатов прокоментував "злив" відео з моментом удару по Амурському мосту

Філатов прокоментував "злив" відео з моментом удару по Амурському мосту -

Філатов прокоментував "злив" відео з моментом удару по Амурському мосту - фото: igotoworld.com

Події
18 травня 2022 11:35

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував те, як відео з моментом ракетного удару по Амурському мосту могло потрапити до мережі.

Про це він заявив в інтерв'ю у програмі "Васильєвський острів" на "11 каналі".

Борис Філатов каже, що були думки про те, що відео могли "злити" із Ситуаційного центру. Зверху відео можна помітити логін, яким можна зрозуміти, хто саме його опублікував.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер зазначив, що міський Ситуаційний центр – це відеокамери, які купили за гроші городян. При цьому доступ до них мають поліція, ДСНС, СБУ та інші служби.

- Усередині них (служб – ред.) сидять люди, які торгують цими відеозаписами. Наразі Служба безпеки цим (пошуком тих, хто "злив" відео – ред.) займається. Тому цей витік не з міста і за логіном можна визначити, хто продав цей запис і він сидітиме у в'язниці, – розповів Філатов.

Нагадаємо, що на початку травня окупанти завдали удару по Амурському мосту в Дніпрі. Після цього в мережі швидко поширилося відео з моментом влучення ракети, у тому числі в російських пабліках. За цим фактом розслідування розпочала Служба безпеки України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах