Борис Філатов прокоментував ракетний удар по Амурському мосту у Дніпрі

Борис Філатов прокоментував ракетний удар по Амурському мосту у Дніпрі

Борис Філатов прокоментував ракетний удар по Амурському мосту у Дніпрі - фото: tov-tob.livejournal.com

Події
06 травня 2022 10:58

Мер Дніпра прокоментував ракетний обстріл Амурського мосту, який стався увечері 4 травня.

Як повідомив Борис Філатов в інтерв'ю "Україна 24", рух мостом уже відновили. Тактика росіян зрозуміла, але мер Дніпра уточнив, що це не лише залізничний міст, яким їздять потяги. Амурський міст – залізнично-автомобільний. Тобто, ним їздять також автомобілі та маршрути громадського транспорту – і трамваї, і тролейбуси, і маршрутки. 

Наразі все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

- І в той момент, коли вони "бомбанули ракетами", уявляєте, якби вони накрили міст, яким у трамваї їхали люди – прості, звичайні, громадянські. Ну виродки просто. Взагалі слів немає жодних із цього приводу, – сказав Філатов.

Крім того, мер Дніпра наголосив, що Амурський міст – це перший (так званий "Старий міст") у міст, який побудований ще у 1884 році стараннями Олександра Поля – співзасновника міста.

- Це людина, якій місто зобов'язане всім. І славою трудовою, і відродженням. Олександр Миколайович 13 років ходив до уряду для того, щоб цей міст був побудований та зв'язати Кривбас із Донбасом. Це є символ нашого міста. І вони вдарили по символу нашого міста, – сказав мер Дніпра.

З його слів, ці удари мають і символізм. Амурський міст вважається серцем міста. Мер порівняв це з бомбуванням парку Горького у Харкові.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах