У Дніпрі через ракетний обстріл постраждали троє людей

У Дніпрі через ракетний обстріл постраждали троє людей -

У Дніпрі через ракетний обстріл постраждали троє людей - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
18 травня 2022 10:53

Сьогодні вранці, 18 травня, ворог завдав ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього поранення отримали троє людей.

Спочатку повідомлялося про одну постраждалу жінку, але пізніше голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко надав уточнену інформацію. Так, за його словами, постраждали троє людей – двоє жінок та один чоловік. Вони отримали осколкові поранення. Зараз всі постраждалі перебувають у лікарні.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Нагадаємо, що російські військові випустили по обласному центру дві ракети. Рано вранці одна ворожа ракета влучила на територію інфраструктурного об‘єкту в Дніпрі. Виникла пожежа, але її вже вдалося ліквідувати. Об‘єкт знищено. Ніхто з людей не постраждав.

Також близько шостої години ранку в небі над Дніпром наші сили протиповітряної оборони збили ще одну ракету, уламки від якої впали на подвір‘я приватного будинку. У двох будинках пошкоджено дах і вибито вікна.

Загалом ситуація у Дніпропетровській області залишається стабільною та контрольованою. Ворожих військ на території Дніпропетровщини немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах