Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 травня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 травня - фото: hmarochos.kiev.ua

Події
18 травня 2022 09:28

Ранок 18 травня на Дніпропетровщині був дуже неспокійним. Ворог випустив дві ракети по обласному центру. Одну з них вдалося збити.

Як повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, рано вранці одна ворожа ракета влучила на територію інфраструктурного об‘єкту в Дніпрі. Виникла пожежа, але її вже вдалося ліквідувати. Об‘єкт знищено. Ніхто з людей не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також близько шостої години ранку в небі над Дніпром наші сили протиповітряної оборони збили ще одну ракету, уламки від якої впали на подвір‘я приватного будинку. Одна жінка дістала поранення, її госпіталізували. У двох будинках пошкоджено дах і вибито вікна.

Пошкоджено будинок -Пошкоджено будинок - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Окрім цього, окупанти знову обстріляли прикордонні території Зеленодольської та Апостолівської громад. Там також ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі залишається стабільною. На лінії зіткнення, яка проходить в Херсонській області, суттєвих змін оперативної обстановки не відбулося. Ситуація напружена, але контрольована.

За словами Олександра Вілкула, окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти. Також вони проводять розвідку за допомогою безпілотників.

Станом на ранок 18 травня, російських окупаційних військ на території Дніпропетровської області немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах