Житель Дніпра вкрав півмільйона гривень та купив собі машину

Житель Дніпра вкрав півмільйона гривень та купив собі машину -

Житель Дніпра вкрав півмільйона гривень та купив собі машину - фото: freepik.com

Події
16 травня 2022 14:21

Мешканець Дніпра проник до чужої квартири, звідки вкрав 500 тисяч гривень. На ці гроші він купив собі автомобіль. Згодом його затримали правоохоронці.

Як розповіли у пресслужбі ГУ НП в Дніпропетровській області, злочин стався ще 7 травня в Нікополі, куди 32-річний дніпрянин приїхав у гості до родичів. Зламавши замок у дверях чужої квартири, чоловік проник до приміщення та викрав 500 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронцям вдалося встановити особистість злодія. У нього вилучили частину грошей, які він ще не встиг витратити. За викрадені кошти він придбав автомобіль, але його також вилучили.

Днепрянину грозит уголовная ответственность -Днепрянину грозит уголовная ответственность - фото: dp.npu.gov.ua

Дніпрянину за погодженням з окружною прокуратурою оголосили про підозру у крадіжці. Санкція відповідної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 14 травня підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Нагадаємо, що нещодавно житель Дніпра намагався влаштувати теракт в центрі Запоріжжя. Він виготовив вибухівку і замаскував її під милицю, у яку вмонтував піропатрон – вибухову речовину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах