Засудження дій РФ і фінансування тероборони: підсумки сесії Дніпропетровської облради

Засудження дій РФ і фінансування тероборони: підсумки сесії Дніпропетровської облради -

Засудження дій РФ і фінансування тероборони: підсумки сесії Дніпропетровської облради - фото: adm.dp.gov.ua

Події
13 травня 2022 16:31

Сьогодні, 13 травня, вперше від початку повномасштабного вторгнення пройшла сесія Дніпропетровської облради. На ній депутати ухвалили низку важливих рішень.

Перше рішення, яке винесли на голосування сесії, стосувалося звернення депутатів до мешканців області, Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів про засудження збройної агресії Російської Федерації проти України та підтримку територіальної цілісності і незалежності України. Про це повідомили у пресслужбі облради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також одне з найважливіших рішень цієї сесії – виділення коштів на підтримку територіальної оборони області, на сферу охорони здоров‘я, на потреби захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, а також забезпечення пожежної безпеки.

Окрім цього, прийнято рішення про заснування почесної відзнаки Дніпропетровської обласної ради – нагрудного знаку "Оборона. Єдність. Перемога". Орденом нагороджуватимуть військових, волонтерів та всіх громадян, які боронять Україну, протистоять збройній агресії РФ і наближують нашу Перемогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах