Олексій Арестович заявив, що зараз в Україні відбуваються чотири нові Бучі

Олексій Арестович заявив, що зараз в Україні відбуваються чотири нові Бучі

Олексій Арестович заявив, що зараз в Україні відбуваються чотири нові Бучі - фото: news.liga.net

Події
09 травня 2022 12:21

Кадри з результатами звірств, що відбувалися в окупованому росіянами місті Буча Київської області, шокували світ. Незважаючи на це, як стало відомо, такі ж трагедії зараз відбуваються у ще 4 населених пунктах України.

– Прямо зараз у нас чотири нові Бучі: дві – на запорізькому напрямку, дві – на херсонському. Масові зґвалтування, вбивства дітей, людей похилого віку, розстріли мирних жителів і так далі, – заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович і додав, що під час геноциду на території України про "братство народів" України і Росії (що якийсь час перебували у складі однієї країни) ми говорити не можемо.

Раніше ми писали, що після звільнення Бучі від російських окупантів у мережі було опубліковано фотографії з результатами звірств російських солдатів. Побачивши їх, президент Європейської ради Шарль Мішель написав у себе у твіттері, що шокований кадрами та зазначив, що Євросоюз почав допомагати Україні збирати всі докази для міжнародних судів та на підході подальші санкції від ЄС проти Російської Федерації. Раніше ми писали, що прокуратура встановила особи десяти російських окупантів, які причетні до звірств над мирними жителями у Бучі. Нагадаємо, що 62-річний житель Кривого Рогу допомагав окупантам знущатися з людей у ​​сумнозвісній Бучі та здавав позиції українських військових. У квітні йому оголосили про підозру у держзраді.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах