У центрі Дніпра мотоцикл на швидкості збив пішохода (момент ДТП)

У центрі Дніпра мотоцикл на швидкості збив пішохода

У центрі Дніпра мотоцикл на швидкості збив пішохода - фото: rivne.online

Події
25 квiтня 2022 10:33

Вчора ввечері, 24 квітня, у центрі Дніпра сталася жахлива ДТП – водій мотоциклу на швидкості збив дівчину, яка переходила дорогу на заборонений сигнал світлофору.

Подія трапилася на біля перехрестя проспекту Поля та вулиці Стромцова. За попередньою інформацією, дівчина переходила дорогу на червоний сигнал світлофору. У цей час в сторону проспекту Пушкіну на високій скорості їхав мотоцикл, який і збив її, повідомляє "Днепр Оперативный".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Удар був такої сили, що мотоцикл перевернувся. Окрім цього, його разом з водієм протягло декілька десятків метрів. До постраждалої дівчини відразу підбігли очевидці ДТП. На місце події викликали поліцейських та "швидку допомогу".

Момент ДТП зафіксували камери відеоспостереження. Ось як це було:

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області на ранок 25 квітня ситуація залишається стабільною та спокійною, але вночі не обійшлося без ворожих обстрілів. Так, окупанти обстріляли одну з громад. Вони вдарили по околицям села. Внаслідок обстрілу ніхто з людей не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах