У Дніпрі відновили будівництво скверу на лівому березі

У Дніпрі відновили будівництво скверу на лівому березі -

У Дніпрі відновили будівництво скверу на лівому березі - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

Події
11 квiтня 2022 13:14

На лівому березі Дніпра ведуть роботи з добудови скверу і дитячої зони на вулиці Янтарній, 79.

Робітники підрядної компанії вийшли на об’єкт і завершують те, шо розпочали восени. При цьому підрядник виконує роботи за власний рахунок, оскільки розуміє, що наразі у держави немає змоги фінансувати будівництво, розповідає нардеп Дмитро Кисилевський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі продовжується будівництво скверу -У Дніпрі продовжується будівництво скверу - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

На сьогоднішній день у сквері укладають гумове покриття у зоні дитячих розваг. Також відновили шведську стінку, яка постраждала за зиму, встановили нову урну на місці зниклої. Під дитячі гойдалки забетонували основу. Почали засівати газон.

Робота кипить -Робота кипить - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

У сквері висадили 38 дерев – це горобини, липи та клени. Наприкінці минулого року висадили ялину. Мешканців вулиці Янтарної попросили доглядати за деревами і не допускати вандалізму. Загалом усі роботи планують завершити до кінця квітня.

Завершити роботи планують до кінця квітня -Завершити роботи планують до кінця квітня - фото: facebook.com/kisilevskiy.dp.ua

Нагадаємо, що минулого місяця у Дніпрі на лівому березі офіційно відкрили новий сквер. Там збудували спортивний і дитячий майданчик. Однак зона відпочинку вже почала страждати від дій вандалів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах