У нових скверах Дніпра фіксують випадки вандалізму

У нових скверах Дніпра фіксують випадки вандалізму -

У нових скверах Дніпра фіксують випадки вандалізму - фото: dniprorada.gov.ua

Події
04 квiтня 2022 15:20

У Дніпрі продовжують фіксувати випадки вандалізму у новозбудованих скверах та новостворених зелених зонах. Наприклад, там ламають лавочки та зрізають спеціальну крихту на майданчиках.

Як розповіли у пресслужбі міськради, факти вандалізму помітити у новому сквері імені Клочко. Тут учергове зламали місця для сидіння на лавочках та пошкодили покриття з крихти на майданчику. У сквері на проспекті Слобожанському в одній із зон розірвали канати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз усі будівельні роботи через воєнний стан довелося призупинити. Але підрядник власним коштом повинен відновити усі пошкодження.

У департаменті капітального будівництва закликали містян та гостей міста не псувати благоустрій у парках, скверах, зелених зонах. Також під час повітряної тривоги, коли лунають сирени, дніпрян просят не сидіти на лавочках з дітьми, а йти в укриття.

Нещодавно у Дніпрі відкрили новий сквер -Нещодавно у Дніпрі відкрили новий сквер - фото: dniprorada.gov.ua

Сквер знаходиться на лівому березі міста  -Сквер знаходиться на лівому березі міста - фото: dniprorada.gov.ua

Тут облаштували місце, де можуть гратися діти  -Тут облаштували місце, де можуть гратися діти - фото: dniprorada.gov.ua

На жаль, сквер почав страждати від дій вандалів  -На жаль, сквер почав страждати від дій вандалів - фото: dniprorada.gov.ua

Нагадаємо, що 18 березня на лівому березі Дніпра офіційно відкрили сквер на перехресті вулиць Калинової та Образцова. На території скверу уклали нове покриття, поставили комфортні лавки зі спинками, урни. Для дітей облаштували спортивний майданчик із безліччю елементів, гойдалки, батути, турніки тощо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах