Війська рф не мають сил, щоб зайти на Дніпропетровщину – Корбан

Війська рф не мають сил, щоб зайти на Дніпропетровщину – Корбан -

Війська рф не мають сил, щоб зайти на Дніпропетровщину – Корбан - фото: youtube.com/c/DniproTV

Події
08 квiтня 2022 15:48

Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан розповів про ситуацію на Дніпропетровщині. За його словами, наша область має потужну оборону, тому ворогу не вдасться її прорвати. Про це Геннадій Корбан заявив сьогодні під час телемарафону в ефірі телеканалу "ДніпроTV".

Керівник Центру тероборони Дніпра розповів, що наразі залишається чимало охочих доєднатися до лав територіальної оборони. Загалом область мобілізувала більше 50 тисяч людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Корбан зазначив, ворожі ракетні удари, які наносять по Дніпропетровщині, здебільшого потрапляють по військовій інфраструктурі та тій, яка пов’язана з енергозабезпеченням та логістикою. Війська рф, за його словами, не мають сил, аби зайти на територію нашої області та прорвати збудовану тут оборону.

- Я навіть не казатиму про кількість втрат, які понесуть окупаційні війська. Вони будуть колосальними – не піде навіть у порівняння з тим, що було в них під Києвом чи Харковом. І зараз ми всі працюємо над тим, аби забезпечити військових – їхню боєздатність та мобільність на Донбасі, – прокоментував Геннадій Корбан.

Також керівник Центру тероборони Дніпра закликав чітко розрізняти рекомендації виїхати до західних областей та оголошення евакуації. Він відмітив, що у Дніпрі не йдеться про евакуацію – лише про рекомендації. Люди можуть дослухатися або не дослухатися до таких порад.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах