Борис Філатов попросив жінок, дітей та старих людей евакуюватися з Дніпра

Борис Філатов попросив жінок, дітей та старих людей евакуюватися з Дніпра

Борис Філатов попросив жінок, дітей та старих людей евакуюватися з Дніпра - фото adm.dp.gov.ua

Події
07 квiтня 2022 12:49

Мер Дніпра Борис Філатов порекомендував евакуюватися з Дніпра всім, хто має можливість. А також попросив поки що не повертатися до міста сім'ям, які виїхали.

– У нас, скажімо там, особливо охочих зараз не спостерігається. Більше того, іноді я бачу зворотний відтік. Повертаються сім'ї. Я теж не рекомендував би цього робити, – сказав Філатов під час сьогоднішнього брифінгу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами мера, ситуація на Донбасі загострюється. Квітень буде гарячим. Тому Борис Філатов попросив усіх, хто має можливість – виїхати з Дніпра у безпечніше місце – на захід України. Насамперед це стосується дітей, жінок, людей похилого віку і хто не задіяний у критичній інфраструктурі та на промислових підприємствах.

Крім того, Борис Філатов попросив переселенців, які евакуювалися до Дніпра, їхати далі до західних областей України, де безпечніше.

Нагадаємо, раніше голови військових адміністрацій Донецької та Луганської областей також попросили мирних жителів максимально швидко евакуюватися з тих регіонів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах