У Дніпро евакуювали близько 60 собак: потрібна допомога

У Дніпро евакуювали близько 60 собак: потрібна допомога  -

У Дніпро евакуювали близько 60 собак: потрібна допомога - фото: facebook.com/profile.php?id=1845160915

Події
08 квiтня 2022 11:32

Із Луганської та Донецької області врятували близько 60 собак. Наразі вони перебувають у Дніпрі на території комунального підприємства.

Як повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко, 7 квітня із Донецької та Луганської областей вдалося вивезти близько 60 собак. Тварин евакуювали за підтримки КП "Зооконтроль".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Врятованих пухнастиків зараз утримують на базі комунального підприємства. Містян просять допомогти тваринкам. Михайло Лисенко повідомив, що найближчим часом буде створено спеціальний фонд. Поки що собакам можна допомогти, передавши корм.

КП "Зооконтроль" знаходиться на вулиці Березинська, 60. Окрім цього, можна забрати тварину із притулку до себе додому. Для цього варто звернутися на офіційну сторінку комунального підприємства у соціальній мережі.

У Дніпро евакуювали собак із Донецької і Луганської областей -У Дніпро евакуювали собак із Донецької і Луганської областей - фото: facebook.com/profile.php?id=1845160915

Собакам потрібна допомога  -Собакам потрібна допомога - фото: facebook.com/profile.php?id=1845160915

Нагадаємо, що Дніпро також допомагає евакуювати тварин із харківського екопарку. Частину з евакуйованих тварин тимчасово розмістять у дніпровському цирку, частина – поїде далі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах