У Дніпрі готові рятувати собак з усієї України

У Дніпрі готові рятувати собак з усієї України -

У Дніпрі готові рятувати собак з усієї України - фото: pexels.com

Події
04 квiтня 2022 11:24

Українці рятують від війни не тільки людей, але і тварин, які втратили господарів та опинилися на вулиці. Прийняти постраждалих собак готові і у Дніпрі.

Як повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко, комунальне підприємство "Зооконтроль" може прийняти собак з усіх регіонів України з подальшим їх утриманням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами заступника мера, для евакуації тварин можуть виділити окремі автомобілі. При цьому він зазначив, що КП "Зооконтроль" зараз не потрібно допомагати грошима, але потрібен корм.

Якщо вам необхідно евакуювати собак, то потрібно писати Михайлу Лисенко в особисті повідомлення. Окрім цього, можна забрати тварину із притулку до себе додому. Для цього варто звернутися на офіційну сторінку комунального підприємства у соціальній мережі. Також там публікують фотографії домашніх улюбленців, які загубилися.

Нагадаємо, що у Дніпрі проводять безкоштовні заняття з надання першої допомоги. Кожному українцю під час війни слід знати, як діяти, якщо йому чи іншій людині з якоїсь причини погано стало.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах