Куди звертатись з приводу порушення світломаскування у Дніпрі

Куди звертатись з приводу порушення світломаскування у Дніпрі -

Куди звертатись з приводу порушення світломаскування у Дніпрі - фото: ye.ua

Події
06 квiтня 2022 11:38

Мешканців Дніпра просять дотримуватися правил світломаскування з настанням комендантської години, а також у темний час доби, коли лунають сирени. Начальник інспекції з питань благоустрою Руслан Мороз вирішив відповісти на декілька питань відносно цього.

Руслан Мороз повідомив, що про недотримання світломаскування можна писати йому в особисті повідомлення точні адреси. При цьому у коментарях повідомляти про порушників не треба.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальник інспекції наголошує, що він бачить усі повідомлення, які надходять йому. Їх відразу передають в роботу. При цьому ви можете не побачити, що ваше повідомлення прочитали, якщо вас немає у друзях Руслана Мороза.

Руслан Мороз каже, що він читає усі повідомлення, тому не треба нервувати -Руслан Мороз каже, що він читає усі повідомлення, тому не треба нервувати - фото: facebook.com/ruslan.moroz77

Також міська інспекція не може вирішувати питання, що стосуються інших областей або міст Дніпропетровської області. Руслан Мороз каже, що йому надходить багато звернень з Підгороднього, але він їх не може уладнати ці питання.

Наша інспекція не відповідає нза інші регіони  -Наша інспекція не відповідає нза інші регіони - фото: facebook.com/ruslan.moroz77

На такі повідомлення також не знають, як реагувати -На такі повідомлення також не знають, як реагувати - фото: facebook.com/ruslan.moroz77

Нагадаємо, що у Дніпрі з перших днів війни інспектори слідкують за тим, як містяни дотримуються правил світломаскування. Вони вже обробили декілька сотень скарг. Деяким підприємствам (магазинам, гаражним кооперативам) навіть відключили світло.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах