У Дніпрі за недотримання світломаскування відключають електроенергію магазинам

У Дніпрі за недотримання світломаскування відключають електроенергію магазинам -

У Дніпрі за недотримання світломаскування відключають електроенергію магазинам - фото: pexels.com

Події
01 квiтня 2022 13:50

У Дніпрі підприємствам, які в нічний час не дотримуються вимог світломаскування, відключають електроенергію. Про це під час брифінгу розповів начальник інспекції з питань благоустрою Руслан Мороз.

Дніпрянам нагадали про дотримання світломаскування з настанням комендантської години, а також у темний час доби, коли лунають сирени. За словами Руслана Мороза, з перших днів війни інспектори стежать за дотриманням цієї вимоги. Так, оброблено близько 400 скарг від містян щодо недотримання світломаскування, з них 260 відпрацьовано, тобто порушники виправилися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів начальник інспекції з благоустрою, наразі 13 підприємствам вже відключили світло. Серед них магазини і гаражні кооперативи.

Також Руслан Мороз нагадав за відповідальність за підпал сухостою. Відповідно до Кримінального кодексу, такі дії розцінюються як злочин, за який передбачено покарання у вигляді ув'язнення строком від 10 до 15 років або навіть довічне ув'язнення з конфіскацією майна. Оскільки міська адмінкомісія зараз на працює, то виявлених порушників відразу передають до поліції, яка вже проводить слідчі дії. Наразі виявлено з десяток паліїв на території міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах