Де і як шукати роботу за кордоном: корисні посилання

Де і як шукати роботу за кордоном: корисні посилання -  фото: freepik.com

Де і як шукати роботу за кордоном: корисні посилання - фото: freepik.com

Події
05 квiтня 2022 11:54

Українці, яким довелося виїхати за кордон, можуть працевлаштуватися в країнах ЄС. Знайти вакансії можна на спеціальних ресурсах.

Сайт для пошуку роботи Work.ua підготував перелік ресурсів про те, як шукати роботу за кордоном і які вакансії можна знайти в країнах Євросоюзу.

Польща

Якщо ви хочете працювати в Польщі, то треба звернутися до найближчого бюро зайнятості, скористатися мобільним застосунком ePraca або зателефонувати на гарячу лінію за номером 19524.

Естонія

Інформацію про працевлаштування в Естонії можна дізнатися за номерами телефонів: 15501 або 669-6513. Також список служб зайнятості є на сайті.

Німеччина

Знайти роботу у Німеччині можна на цьому сайті. Запитання та відповіді щодо порядку в’їзду з України до Німеччини та перебування на території ФРН за цим посиланням.

Румунія

Знайти вакансії у Румунії можна на цьому сайті. Додаткова інформація тут.

Словацька республіка

Портал Служби занятості Словаччини за цим посиланням. Сайт доступний українською мовою.

Латвія

Знайти роботу у Латвії можна на цьому сайті.

Болгарія

Про працевлаштування українців у Болгарії можна прочитати на сайті Міністерства праці і соціальної політики.

Молдова

У Молдові роботу можна знайти за цим посиланням.

Чехія

У Чехії українці можуть переглянути доступні вакансії за цим посиланням. На сайті є окремий розділ для біженців з України.

Австрія

Державна служба зайнятості Австрії за цим посиланням. На сайті є інформація українською та російською мовами, а також інструкція, як знайти роботу.

Литва

Службу зайнятості у Литві можна знайти за цим посиланням. Сайт доступний українською мовою, також там є детальна інструкція, як працевлаштуватися.

На сайті європейської комісії ви можете знайти всі правила працевлаштування в країнах ЄС. Для цього виберіть країну і натисніть на How to Find a Job.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах